Σεμινάριο ΚΠΕ Κόνιτσας Δεκεμβρίου 2018

Τριήμερο Σεμινάριο – Εργαστήριο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κόνιτσας 

 

Το ΚΠΕ Κόνιτσας , το ΚΠΕ Αράχθου , το ΚΠΕ Φιλιατών και το ΚΠΕ Πραμάντων στο πλαίσιο του Έργου πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» του Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ 2014-2020» και αποσκοπεί στη δημιουργία
του διαχειριστικού πλαισίου της λειτουργίας των Κ.Π.Ε. , Άξονας προτεραιότητας 6 , συνδιοργανώνουν τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για 70 Εκπαιδευτικούς των Νομών Εμβέλειας του ΚΠΕ Κόνιτσας και των Συμμετεχόντων ΚΠΕ .

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8 και 9 Δεκέμβριου 2018 στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. ΚΟΝΙΤΣΑΣ , στην Κόνιτσα με θέμα «Περιβαλλοντικά Μονοπάτια : Φύση ,Πολιτισμός , Ιστορία ΄΄.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής και θα λήξει στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς των Νομών Εμβέλειας.

Το Σεμινάριο περιλαμβάνει ενημερωτικές εισηγήσεις, εργαστήρια, Περιβαλλοντικό Μονοπάτι στον Αμάραντο Κόνιτσας και Περιβαλλοντικό Μονοπάτι στην Κόνιτσα.

Πρόγραμμα

Αφίσα σεμιναρίου 7,8,9_12_18-converted

Για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΕΣΠΑ πατήστε εδώ.

Για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΙΝΕΔΙΒΙΜ πατήστε εδώ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *